Bedrijfshuisvesting

De systematische aanpak bij het bouwen van een bedrijfspand, VDR Bouwgroep is er groot mee geworden. Metabouw formulebouw is door ons ontwikkeld. Wij hebben het slimme, logische en oplossingsgerichte denken geïntroduceerd in de Nederlandse bouwwereld. Met alle voordelen van dien: kostenbesparing, hogere werksnelheid dus tijdsbesparing op projecten en een substantiële vermindering van het aantal uitvoeringsfouten en daarmee dus een aanzienlijke verlaging van de faalkosten. De systematische aanpak wordt uiteraard in de gehele utiliteitsbouw door ons toegepast.

Utiliteitsbouw

De Formulebouw die wij toepassen in de utiliteitsbouw is bij ons allesbehalve routinematig of star. Integendeel, vanuit de bewezen solide basis van onze formule blijven wij ons juist voortdurend ontwikkelen. Wij doen dat door ons te verplaatsen in de opdrachtgever en in zijn bedrijfsprocessen.

Pas als de bedrijfsprocessen volledig helder zijn, kan er een plan worden gemaakt om tot de ideale bedrijfshuisvesting te komen. Wij doen dit door goed te luisteren naar de opdrachtgever, door met hem mee te denken. Alleen dan en alleen zo zijn wij in staat om zijn wensen en behoeften tot in de kleinste details te kunnen vertalen in optimale bedrijfshuisvesting.