Planontwikkeling - Fair Development & Realisation

VDR Bouwgroep staat voor Fair Development & Realisation. Een werkwijze gebaseerd op eerlijkheid, betrokkenheid en duurzaamheid. Fair waar het gaat om de manier waarop we zaken doen. Fair waar het gaat om het milieu. Fair waar het gaat om uw en onze werknemers.

We staan bekend als een eerlijke en betrouwbare partner. Zowel voor onze opdrachtgevers als voor onze partners. We geloven in een transparante en nuchtere samenwerking. We combineren ons bewezen vakmanschap met onze kennis van de laatste ontwikkelingen. Die combinatie zetten wij in om u vakkundig te kunnen adviseren bij de ontwikkeling van uw bedrijfshuisvesting.

De huidige tijd vraagt om een andere visie op projectontwikkeling. In de maatschappij heerst steeds meer het besef van de essentie van duurzaam ondernemen. Het zorgvuldig omgaan met grondstoffen, het kundig verwerken van afvalstoffen en het bewustzijn van de gezondheid van uw en onze werknemers staat voor ons voorop. Als het gaat om duurzaamheid zoekt VDR Bouwgroep altijd de balans tussen het belang van het milieu en het belang van u als ondernemer. We doen dat door in de ontwikkelingsfase van uw gebouw te bekijken waar toepassingen mogelijk zijn die de impact op het milieu minimaliseren en er tegelijkertijd voor zorgen dat uw onderneming optimaal kan functioneren.

Op deze pagina's vindt u de projecten die we in ontwikkeling hebben: