Bouw PartsPoint Group Ede officieel van start 18/10/2017

Bouw PartsPoint Group Ede officieel van start


Afgelopen vrijdag, 13 oktober, vond op de bouwplaats in Ede de officiële start plaats van de uitbreiding van het distributiecentrum voor PartsPoint Group. VDR Bouwgroep realiseert de bouw.

Het startsein werd gegeven door de onthulling van het bouwbord. Deze officiële handeling werd verricht door Rolf Lauret, president-directeur van Autobinck Groep, en Peter Meyer, COO van PartsPoint Group. PartsPoint, onderdeel van Autobinck Groep, is gespecialiseerd in de internationale distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. Een van de redenen voor de uitbreiding in Ede is schaalvergroting. Vanuit het gehele distributiecentrum kunnen straks zo’n 350 afleveradressen binnen enkele uren worden bediend.

De nieuwbouw zal worden opgeleverd met de duurzaamheidscertificering Breeam Excellent****. VDR Bouwgroep begeleidt en coördineert het certificeringstraject voor de opdrachtgever. Zij heeft hiervoor eigen experts in huis.

VDR Bouwgroep was direct na de bouwvak al gestart met de nieuwbouw, zoals het bouwrijp maken van het terrein en de betonstort. PartsPoint Group zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2018 over de uitbreiding kunnen beschikken.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dit project of bent u op zoek naar een oplossing voor uw bedrijfshuisvesting? Neemt u dan contact op met Marcel Bisseling, commercieel manager, telefoon 06-51277121 of per mail m.bisseling@vdrbouwgroep.nl.