Podotherapie Segerink kan weer van start in gerevitaliseerd pand in Deventer 04/10/2017

Podotherapie Segerink kan weer van start in gerevitaliseerd pand in Deventer


VDR Bouwgroep heeft de revitalisatie voor Podotherapie Segerink aan de Mr. H.F. de Boerlaan 111 in Deventer opgeleverd. Een moderne, frisse ruimte om te ondernemen is het resultaat.

Intern is het gebouw helemaal vernieuwd en o.a. voorzien van een extra verdiepingsvloer. Verder is de gevel aangepast en heeft het pand nieuwe buitenkozijnen en een nieuw dak gekregen. Architect Antoon Heitkamp maakte het ontwerp.

De samenwerking tussen Podotherapie Segerink en VDR Bouwgroep is in een prima sfeer verlopen, aldus senior projectleider Wim ten Have van VDR: “Dat het gebouw goed in elkaar moet zitten, spreekt vanzelf. Maar wat zeker ook belangrijk is, is dat je tijdens de bouw prettig met elkaar samenwerkt. En dat je klant blij is met het resultaat. Dat is de mooiste beloning.” Het was trouwens het laatste project dat Ten Have voor VDR begeleidde. Hij geniet, na een carrière van 42 jaar bij VDR, van zijn welverdiend pensioen.

Podotherapie Segerink behandelt voetklachten en houdingsproblemen die daaruit kunnen voortkomen. Het bedrijf hecht veel belang aan toegankelijkheid van de zorg en stelt, net als VDR, de klant centraal. Segerink heeft meerdere vestigingen in (de omgeving van) Deventer.

VDR is specialist als het gaat om het revitaliseren van bestaande bedrijfsgebouwen. In Deventer revitaliseerde zij eerder het pand voor Drukwerkdeal en het bedrijfspand/woonhuis voor de heer Inci, ook aan de Mr. H.F. de Boerlaan. Het eigen bedrijfspand aan de Dortmundstraat onderging vorig jaar nog  een grondige transformatie.

Meer weten?

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor revitalisatie van uw bedrijfspand kunt u contact opnemen met Silvo Maatman via 06 – 12403191.