Revitalisatie voor Podotherapie Segerink in volle gang 04/07/2017

Revitalisatie voor Podotherapie Segerink in volle gang


VDR Bouwgroep is volop bezig met de revitalisatie van het bedrijfspand voor Podotherapie Segerink aan de Mr. H.F. de Boerlaan 111 in Deventer.

Na een huurperiode kochten opdrachtgevers Marielle Segerink (Segerink Podotherapie) en Gildo Wanders (Podomedics) het pand van de Gemeente Deventer, waarna de optimalisatie kon beginnen. Architect Antoon Heitkamp maakte het ontwerp. Intern wordt het gebouw geheel vernieuwd. Een gedeelte van het dak en de gevels worden afgebroken. Daarna volgen nieuwe buitenkozijnen, een nieuw dak en het aanpassen van de gevel. Verder komt er een compleet nieuw inbouwpakket, waaronder een extra verdiepingsvloer.

VDR Bouwgroep werkt in een bouwteam, met o.a. de installateur, samen aan deze revitalisatie. VDR is specialist als het gaat om het revitaliseren van bestaande panden. Voorbeelden hiervan in Deventer zijn het pand van Drukwerkdeal en het bedrijfspand/woonhuis voor de heer Inci, ook aan de Mr. H.F. de Boerlaan. VDR revitaliseerde ook haar eigen pand aan de Dortmundstraat.

In oktober moet de revitalisatie voor Podotherapie Segerink afgerond zijn.

Over Podotherapie Segerink
Podotherapie Segerink behandelt voet- en daaruit voortvloeiende houdingsklachten. Deskundigheid, doelmatigheid en toegankelijkheid van de zorg staan daarbij centraal. Ook kwaliteit, innovatie en patiëntgerichtheid zijn belangrijke aspecten binnen de praktijk. Het bedrijf heeft meerdere vestigingen in (de omgeving van) Deventer.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over dit project of wilt u weten wat VDR Bouwgroep voor u kan betekenen? Neemt u dan contact op met Wim ten Have via 06 - 226 084 75 of w.tenhave@vdrbouwgroep.nl. We zijn u graag van dienst!