Stage lopen of afstuderen bij VDR Bouwgroep 21/12/2017

Stage lopen of afstuderen bij VDR Bouwgroep


Studeer je MBO - of HBO Bouwkunde en ben je op zoek naar een leerzame en afwisselende stageplaats of afstudeerplek? Neem dan contact met ons op. Wij hebben regelmatig stage- en/of afstudeervacatures op ons Bedrijfsbureau (Werkvoorbereiding / Projectleiding).

Wij kunnen je de mogelijkheid bieden om onder goede begeleiding je stage te doorlopen of je afstudeeropdracht af te ronden. Verantwoordelijkheid en ambitie vinden we belangrijk. Net als plezier hebben met elkaar. En wie weet leidt je stage of afstuderen bij ons wel tot een vervolg.

VDR Bouwgroep is een full-service bouwonderneming, gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van bedrijfshuisvesting. VDR kent een bijzondere eigendomsstructuur, waarin de aandelen zijn ondergebracht in de Stichting P.A. van de Raadt Verenigde Bedrijven. Deze Stichting, waarvan al onze medewerkers deel uitmaken, heeft als doelstelling de continuïteit van ons bedrijf en daarmee het belang van iedereen binnen VDR. VDR wil dat al haar medewerkers zich thuis voelen en maximaal kunnen presteren in hun eigen bedrijf. We creëren ruimte om te ondernemen, zowel voor onze klanten als voor onze mensen. Tot onze klanten behoren o.a. Action, Nefit, Scania en WDP.

Voor meer informatie kun je mailen of bellen met Silvo Maatman via s.maatman@vdrbouwgroep.nl of 06 – 12403191.