Generaal Vetterstraat

Creatief kantoor
Industrieel erfgoed met een moderne uitbreiding. Strak en functioneel in perfecte combinatie met het ontwerp van de bekende architect Mart Stam. Het Commercieel Creatief Centrum (C3) in Amsterdam is een niet-alledaagse werkomgeving voor ambitieuze jonge bedrijven en gevestigde bureaus.

C3 biedt ruimte aan creatieve ambitie. De werkruimtes zijn tussen 39 m2 tot ruim 270 m2 en hebben een inspirerend uitzicht naar alle kanten. Voor wie groter wil; ze kunnen ook geschakeld worden tot een oppervlak van 653 m2. Kortom een plek waar ondernemers zich thuis voelen en waar ze worden opgenomen in de creatieve bedrijvigheid van een gebied dat sterk in opkomst is. Zij kunnen leven, werken en genieten op een strategische A-1 locatie.

Creatief zakendoen
C3 heeft een zakelijke, maar onmiskenbare creatieve uitstraling. Het oorspronkelijke pand van architect Mart Stam en de nieuwbouw worden met elkaar verbonden door de centrale hal en het trappenhuis met daarin ook de liften. In de nieuwbouw loopt op elke verdieping rondom de units een galerij, die door een aluminium schuifpui bereikbaar is. De buitenzijde van de galerij wordt afgeschermd door glazen lamellen. Helemaal in de functionalistische geest van Mart Stam is de ruime parkeergarage onder de grond, die is verdeeld over de twee boven elkaar gelegen kelders. En dat alles op eigen grond, zeer bijzonder binnen de ring van Amsterdam.

Meer weten?
Bekijk het filmpje, http://www.youtube.com/watch?v=FaclokaYkgs, download meer informatie http://www.c3-amsterdam.nl/files/brochure_website.pdf  of neem contact op met de makelaar www.van-maarschalkerwaart.nl telf. 020-5721111